Uppdrag

1567 Är ni ett varmt och inkluderande familjehem?

2018-02-21 08:43

Vi söker ett familjehem i Södermanland för en tonårsflicka som går i grundskolan. Hon behöver trygghet, stabilitet och ett kärleksfullt familjehem. Kan det vara något för just ditt familjehem? Tveka inte att höra av dig!

ange referensnummer 1567

 

Vi arbetar efter vår unika modell ” en process i rörelse” och erbjuder familjehemmet handledning och olika kompetenshöjande temadagar samt nätverksträffar med andra familjehem.

1581 Ett familjehem sökes till en flicka i lågstadieålder med behov av att få bo utan andra barn.

2018-02-13 15:30

Är ni ett familjehem som har struktur, förutsägbarhet, tydlighet och där en av er är hemmavarande?  Flickan behöver få komma till familjehemsföräldrar som har stabilitet, värme, lugn och tålamod att erbjuda och som hjälpa till att hantera känslor. Stämmer det in på er och ni önskar närmare information eller känner ni något familjehem som kan vara rätt för flickan så vänligen kontakta oss.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård och för oss är det viktigt med närhet till familjehemmet och att sätta barnets behov i centrum. Vi arbetar utifrån vår unika arbetsmodell, En process i rörelse som gör det möjligt för oss att minska stressen och skapa trygghet i familjehemmet.  Mer information finns på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1576 Bor du i närheten av Uppsala? Finns det plats för en tonårstjej?

2018-02-02 09:01

Hej!

Vi söker ett varmt och kärleksfullt familjehem till en tonårsflicka. Flickan har haft det tufft i livet och håller på att kämpa sig tillbaka, men hon behöver stöd i detta. Hon är studiemotiverad men behöver hjälp att bibehålla den motivationen. Kan ni hjälpa henne med det? Toppen i så fall!

Flickan har ett stort hästintresse, kanske finns möjlighet att ta med sin häst hem till er?

Om du tror att du och din familj är dem vi söker, slå en signal till Kalle 0156-17833 eller skicka ett mail på karl.sjosten@familjehemsguiden.nu så tar vi det där ifrån!

1527 Är ni familjehem och bor inom 10 mils radie från Hässleholm?

2018-01-30 14:48

Till en pojke i lågstadieålder söker vi nu ett familjehem bestående av två trygga, stabila familjehemsföräldrar med erfarenhet av utåtagerande beteende och trauma. Struktur, kärlek, regler och lågaffektivt bemötande är viktigt. Uppdraget kräver en hemmavarande vuxen. Andra barn i familjehemmet kan vara från 10 år och uppåt. Önskar ni veta mer om uppdraget så välkommen att ta kontakt.

Vi på Familjehemsguiden arbetar sedan över 20 år tillbaka med familjehemsvård. På vår hemsida: www.familjehemsguiden.nu hittar ni närmare information om oss och hur vi arbetar idag. Önskar ni veta mer så tveka inte att höra av er till oss.

1526 Bor du i Västmanland med omnejd? Eller i annat län och känner att detta kan passa in på dig/er?

2018-01-29 16:54

En liten gosse i förskoleålder behöver ett kärleksfullt erfaret familjehem som kan bemöta honom lågaffektivt. Har ni överskott av kärlek och värme och är två vuxna varav en hemma på heltid så kan ni vara den vi söker. Gärna tonåringar hemma men gossen behöver vara yngst.  Han har mycket energi och handlar ibland lite impulsivt. Vill du veta mer så hör av dig till mig.

Uppdraget är konsulentstött vilket innebär mycket stöd till familjehemmet enligt vår modell” En process i rörelse”

1525 Vi söker ett lantligt beläget familjehem strax utanför Uppsala till tonårspojke.

2018-01-29 12:01

Har ni erfarenhet av neuropsykiatriska funktionssätt och kan erbjuda en tonårskille stöd i ordning, struktur och tidsplanering så vill vi gärna komma i kontakt med er. Vi söker ett familjehem som är tryggt, stabilt och där hundar eller andra djur med fördel får finnas.

Vänligen kontakta mig för närmare upplysning om uppdraget. Önskas mer information om oss på Familjehemsguiden så gå gärna in på vår hemsida: www.familjehemsguiden.nu eller ta direktkontakt.

1524 Bor du i Borås och har utrymme för en studiemotiverad tonårstjej?

2018-01-16 09:51

Vi söker nu ett familjehem till en studiemotiverad ungdom som behöver erbjudas stöttning, struktur och vägledning. Vi söker en familj som kan erbjuda fasta tider, ramar, värme och kärlek.  Låter det intressant och vill du veta mer om oss så är du varmt välkommen att höra av dig.

Familjehemsguiden har arbetat i över 20 år med familjehemsvård och vi arbetar utifrån en unik samarbetsmodell. Mer information finns på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

 

1521 Familjehem sökes i Stockholm (gärna södra delen)

2018-01-10 11:45

Vi söker ett erfaret familjehem till gosse i lågstadieålder som är i behov av struktur och förutsägbarhet. Detta är en aktiv kille som behöver mycket uppmärksamhet och kärlek och där tonåringar hellre än mindre barn skulle passa bra in i familjehemsbilden. Umgänge med bionätverk kommer att finnas.

Vi erbjuder familjehemmet dygnet runt handledning, nätverksträffar med andra familjehem och olika kompetenshöjande temadagar.

Du/ni är välkomna att höra av er om intresse och utrymme finns hos er att ta emot honom.

 

1520 Göteborg med omnejd

2018-01-10 10:34

Är du duktig på tjejer, att ingjuta förtroende och uppmuntra till aktiviteter och skola? Finns det överskott av kärlek och värme, då är du rätt familjehem för denna flicka som går på högstadiet och behöver ha en familj som är strukturerad med värme.

Hos oss finns konsulentstöd dygnet runt, regelbundna grupphandledningar och tematräffar, vi arbetar enligt vår egen modell ” en process i rörelse”

 

Välkommen att ta kontakt!

1519 Pojke i yngre tonåren behöver Familjehem i Västerbottenslän

2018-01-10 10:27

Vi söker ett erfaret Familjehem som kan ta emot en pojke i yngre tonåren som saknar vårdnadshavare i landet.

Pojken behöver få tid och möjlighet att bygga tillitsfulla relationer till trygga vuxna som finns kvar. Pojken är duktig i skolan. Familjehems föräldrarna skall vara beredda att ge stöd i läxläsning.

Och hjälpa pojken att hitta meningsfulla fritidsaktiviteter.

Vi erbjuder strukturerat konsulentstöd och vi arbetar efter vår unika modell ”En process i rörelse” som bland annat bygger på samspel.

Varmt välkomna att kontakta oss om ni tror er vara rätt familjehem för pojken, eller om ni är nyfikna på hur vi jobbar.