Uppdrag

1618 Syskon i Södermanland

2018-06-15 08:48

Familjehem sökes för två syskon i förskoleåldern i Katrineholm, Flen, Gnesta eller i trakterna därikring. Vi söker familjehem i föräldragenerationen utan för många barn.

Har ni tid, utrymme och känslomässigt överskott? Har ni tonårsbarn? Har ni någon erfarenhet av familjehemsvård eller gått länge i funderingar på att bli? Vi vill gärna komma i kontakt med er så hör gärna av er på nedanstående mail eller telefonnummer.

Familjehemsguiden har funnits sedan 1996 och vi jobbar utifrån vår egen modell ” en process i rörelse”. Vi erbjuder konsulentstöd dygnet runt, grupphandledning och kompetenshöjning.

Finner du detta intressant så uppge ref. 1618-1620 och ta gärna kontakt via email eller telefon.

1624 Skötsam pojke i yngre tonåren behöver ett tryggt familjehem i Stockholmsområdet.

2018-06-14 10:50

Familjehem som har stark gemenskap och gärna gör familjeaktiviteter med en aktiv fritid sökes för pojke i yngre tonåren.

Pojken är skötsam men fastnar lätt framför datorn. Han är välfungerande i skolan. Haft en hård uppfostran och behöver få komma till vuxna som bygger upp hans självkänsla och ger beröm och kärlek.

Är ni rätt familj för pojken eller känner någon ni tror kan passa som familjehem för honom som bor i närheten av Täby

Välkomna att kontakta oss och uppge referens nr 1624

 

Familjehemsguiden har gedigen erfarenhet av kvalitetssäkrad familjehemsvård. Våra konsulenter arbetar efter vår unika arbetsmodell, En process i Rörelse.

1629 Ett erfaret familjehem till flicka i mellanstadieåldern sökes.

2018-06-08 14:33

Flickan kommer från en uppväxt kantad av missförhållanden, stor social problematik och bristande föräldraförmåga. Vi söker ett mycket erfaret och uthålligt familjehem som kan se igenom flickans beteenden och kunna bemöta henne utefter hennes behov och där en vuxen finns hemma på heltid. Önskas mer information om uppdraget så hör av dig och uppge ref. nr: 1629 vid kontakt.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vår ambition är att förbättra och utveckla stödet till familjehemmen och utöver det traditionella konsulentarbetet har vi utvecklat en arbetsmodell, En process i rörelse som gör det möjligt för oss att skapa en kvalitetssäkrad familjehemsvård. Mer information om vårt arbete och En process i rörelse finner du familjehemsguiden.nu. Välkommen in på vår hemsida!

1605 Till tonårsflicka med skolgång i Östersund sökes ett erfaret familjehem.

2018-06-05 12:38

Vi söker ett familjehem som har kännedom om och erfarenhet kring tonårstjejers utmanande beteende samt en erfarenhet kring ungdomar som använt droger. Ett familjehem med två vuxna som har erfarenhet, tid och energi efterfrågas. Vänligen ta kontakt vid intresse och uppge ref.nr. 1605.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egen unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information så är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1622 För barn i förskoleåldern sökes familjehem i Örebro eller Värmland med omnejd.

2018-06-05 08:41

För barn i förskoleåldern sökes familjehem i Örebro med omnejd.

En trygg omhuldande miljö är viktig. Har man kunskap inom adhd och autism ses det som meriterande men är inget krav. Grundläggande omsorgsbrist är orsaken till placering, finns även missbrukshistorik hos föräldrar. Förmågan att kunna skapa tillitsfulla relationer är viktigt.

Kontakta oss och uppge referens nr 1622 och (1623) för mer info.

 

Alla våra uppdrag är konsulentstödda. Vi arbetar med kvalitetssäkrad familjehemsvård. Utifrån vår unika arbetsmodell, En process i rörelse kan vi tillsammans minska sterssen och skapa trygghet i familjehemmet. Vi handleder och utbildar våra familjehem genom bland annat Marte Meo, Trygghetscirkeln och ICDP. Vi erbjuder konsulentstöd dygnet runt.

1626 Bor ni i norra Stockholm med närhet till kollektivtrafiken?

2018-06-04 15:30

Vi söker ett erfaret familjehem till en pojke i mellanstadieåldern. Pojken har en fungerande skolgång och det är viktigt med fungerande kommunikationer. Vid intresse vänligen ta kontakt för närmare information. Uppge ref.nr: 1626

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egen unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

 

1571 Bor ni i södra Sverige och är ett familjehem med missbrukserfarenhet?

2018-06-04 15:13

Till en tonårskille som har lämnat ett missbruk bakom sig och som nu har fullföljt 12 stegsprogrammet söker vi ett passande familjehem. Det är en öppen och social pojke med ett stort hundintresse. Vi efterfrågar ett familjehem som kan erbjuda denna kille stöd i ordning, struktur och tidsplanering och som har erfarenhet av neuropsykiatriska diagnoser. Låter det intressant så vänligen hör av er för närmare information. Uppge ref. 1571 vid kontakt.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egen unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

 

1614 Till en flicka i lågstadieålder söker vi ett familjehem i Västra Götaland

2018-06-04 12:22

Bor ni i Västra Götaland och är ett familjehem som har plats för en flicka i lågstadieålder? Välkomna att sända in en intresseanmälan om ni har utrymme och ett överskott av värme, tid och engagemang att erbjuda. Vänligen uppge ref.nr 1614.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egen unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1606 Erfaret Familjehem i Östergötland sökes för flicka i yngre tonåren.

2018-06-04 12:01
En flicka i yngre tonåren vars uppväxt varit kantad av missförhållanden behöver få komma till ett välfungerande familjehem. Familjehemmet behöver ge henne tid, ha tålamod och kunna erbjuda en strukturerad vardag med goda rutiner. Familjehemmet får gärna har djur. Flickan tycker om att rida.
Flickan behöver få känna sig accepterad, välkommen i familjen och önskad. Familjehemmet bör ej ha jämnåriga barn.
Vid intresse vänligen ta kontakt och uppge referensnummer: 1606.
Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egna unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna att kontakta oss.

1613 Är ni ett erfaret familjehem med plats för en flicka i mellanstadieålder som behöver få bo utan andra barn?

2018-05-21 15:26

Vi önskar komma i kontakt med ett familjehem i Västra Götaland. Är ni ett erfaret familjehem som har tid, tålamod och värme att erbjuda en flicka i mellanstadieåldern så är ni välkomna att sända in en intresseanmälan märkt med ref.nr 1613.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egen unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.